100 Volt Geluidsinstallatie sportveld

Muziek is echt een must in de sportwereld. Een goede geluidsinstallatie op een sportveld is tegenwoordig ook niet mee weg te denken. Deze geluidsinstallaties worden vaak gecombineerd met een omroep-systeem. Zo kan er tijdens het afspelen van muziek ook een boodschap worden omgeroepen.

Wij werken met grote en kleine geluidsinstallaties. Van compacte muziekhoorns tot grote Line-arrays. Een goede geluidsinstallatie verdiend veel aandacht. Om deze te installeren, houden wij rekening met diverse factoren. Zowel aantal luidsprekerboxen,wel of geen subwoofer, nagalm, oppervlakte en het doel van het systeem.

Wij installeren onder andere bij hockeyvelden, tennisbanen, voetbalvelden, atletiekbanen, ijsbanen, enzovoorts. Voor zowel binnen als buitengebruik. De luidsprekerboxen zijn uiteraard weersbestending en voorzien van een IP-waarde.

Wij gaan alleen voor kwaliteit. Daarom krijgt u lange garanties en gegarandeerd een goede prijs!

Wij komen daarom graag bij u langs voor een gratis offerte Alleen zo bent u gegarandeerd van de juiste muziekinstallatie op uw sportveld.

Plaatsing van luidsprekerboxen:

De plaatsing van de boxen is ook zo belangrijk! Wij creëren een goede spreiding van het geluid

Het personeel moet zo min mogelijk hinder hebben van het geluid, daarom mogen de luidsprekerboxen niet op hun worden gericht. 

Voor de horeca hebben wij enorm veel keuze qua installatie, neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren en installeren de installatie van A tot Z.

Wij komen daarom graag langs op locatie voor een goede offerte.

Geluid, Licht, Beeld en Akoestische-oplossingen voor o.a. Bedrijfshallen, fabrieken, restaura, horeca, sportvelden, enz.

Call Now Button